Стало відомо, на чому зараз зосереджені росіяни в Україні

0
Стало відомо, на чому зараз зосереджені росіяни в Україні
Російські загарбники значно сильніше вмотивовані не повертати захоплені землі на півдні та сході України, аніж продовжувати загарбницькі "завойовувати" нові українські землі.

Про це заступниця міністра оборони України Ганна Маляр повідомила у Telegram.

"Задача РФ зараз - зупинити наш наступ за будь-яку ціну. Підривом дамб, замінуванням полів, безперервними обстрілами, диверсіями, інформаційним нагнітанням і навіть "ядерною" риторикою", - зазначила Маляр.

Вона переконана, що для російських окупантів це максимальна задача. "Мінімум - якщо не зупинити, то суттєво ускладнити та загальмувати наше просування і тим часом підготувати власний контрнаступ", - додала вона.

"Мотивація "не втратити" окуповані землі, буде проявлена значно сильніше за мотивацію "захопити" наші землі. Бо це їхня ментальна споконвічна травма", - наголосила Маляр.

Як підкреслила чиновниця, російські загарбники "психологічно легше переносять невдалий наступ, аніж втрату завойованих земель". "Це деморалізує і демотивує їх непоправно", - наголосила вона.

За її словами, російські окупанти "потім самі не зберуть своє військо, бо бійці, як на Харківщині, почнуть масово відмовлятись виконувати накази".

"Тож, ми повинні розуміти це. Нашим військам зараз, справді, важко. Дуже. Але вони рухаються вперед. Впевнено. Адже ми ведемо справедливу війну. І в цьому наша сила", - підсумувала Маляр.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні