Путін закохувався у чоловіків: імена обранців диктатора

0
Путін закохувався у чоловіків: імена обранців диктатора
Нинішній російський диктатор Володимир Путін закохувався у велику кількість чоловіків.

Про це пише Уніан.

Обранцями Путіна були Дмитро Медведєв, який зараз обіймає посаду заступника очільника Ради безпеки РФ, і російський віолончеліст Сергій Ролдугін, розповів екс-співробітник Комітету держбезпеки СРСР Сергій Жирнов в інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону.

"...у нього інші люди, хлопчики в яких він закохується, там Діма Медведєв та інші, Ролдугін... у нього багато...", - сказав колишній шпигун.

Журналіст запитав у співрозмовника, чи є лідер росіян геєм, і отримав таку відповідь: "Звичайно, а що ви сумнівалися...?". За словами Жирнова, Медведєв теж гей.

"Путін у 90-му році, коли повернувся з Дрездена, він сів під дах Ленінградського університету (Санкт-Петербурзький держуніверситет - Ред.) в якості якогось там помічника ректора з міжнародних зв'язків, а це значить, що він вийшов у чинний резевр КДБ і був, строго кажучи, ...відповідальним за вербування викладачів та студентів...", - додав експерт.

Жирнов підкреслив, що "Медведєв тоді був молодим доцентом, який тільки-тільки захистив кандидатську дисертацію". "Путін його завербував як агента КДБ. А далі у них були зустрічі - у "опера" з агентом..., на конспіративній квартирі. Все. А далі пауза довга. Все. Ви можете собі уявити, чим вони там займалися, на цій конспіративній квартирі...", - поділився колишній співробітник КДБ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні