В Ірландії жорстоко побили молодого українського актора. ФОТО

0
В Ірландії жорстоко побили молодого українського актора. ФОТО
Українського актора Олександра Грекова, який виступав у Театрі Abbey (Національний театр Ірландії) в Дубліні, госпіталізували після жорстокого нападу. Зловмисники розбили йому голову та порізали обличчя скляною пляшкою.

Про це повідомляє ТСН.

23-річний актор Національного театру ім. Лесі Українки Олександр Греков під час гастролей в Дубліні з українською версією відомої ірландської п’єси "Переклади став жертвою злочинного нападу.

"Олександр вийшов із Abbey Theatre після нашої останньої вистави. Зупинився покурити біля центрального входу. Повз нього проходила група людей. Вони намагалися спочатку витягти сигарету з рота нашого актора та забрати пачку. Олександр спробував вгомонити хлопців та дівчат, а ті почали бити його пляшкою. Вони розбили йому пляшку об голову… Ще якась дівчина його кусала", - розповідає помічниця директора з міжнародної діяльності Національного театру ім. Лесі Українки Анастасія Павленко.

За словами Анастасії, нападників було п’ятеро: двоє чоловіків і три жінки.

Після побиття Грекова терміново доправили в лікарню.

"Ми всі здивовані, тому що думали, що Дублін гарний, але іноді лайно трапляється, це життя. Ми щасливі, що він живий (...) Я побачила кров і діру в його голові, що мене просто шокувало! Я хвилювалася за нього. Це був поганий спосіб завершення гастролей в Ірландії, - додала Анастасія Павленко.

Наразі загальний стан потерпілого стабільний. Він тримається на знеболювальних.

"У нього величезні рани на обличчі", - додала Анастасія.

Вона повідомила, що нападникам було близько 20 років. Також відомо, що їх поки не затримали. За повідомленням поліції, розслідування триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні