Рф перекидає своїх військових з українських сіл на передову

0
Рф перекидає своїх військових з українських сіл на передову
Окупанти виводять свої підрозділи з місць дислокації в тилу і перекидають їх на передову. Така ситуація зараз спостерігається в ряді сіл під Мелітополем.

Про це пише УНІАН.

Так, за повідомленнями місцевих жителів, помітно зменшилася кількість російських військових в селі Михайлівка, розташованому в 50 кілометрах від Мелітополя.

"На нашій вулиці в домівки приїжджають лише офіцери в легкових авто, щоб переночувати. А того масового руху рашистів по вулиці, який був раніше, вже немає. Кажуть, що їх кудись в "гарячі точки" перекидають", - розповіли жителі села.

За словами селян, окупанти розміщують свою зброю прямо в городах людей на краю селища.

У селі Веселе Мелітопольського району теж спостерігається масовий вихід окупантів. Росгвардійців, що базувалися тут, відправили, як кажуть, кудись на позиції. Зараз вони з'являються в селі тільки вночі, щоб переночувати в будинках місцевих жителів, а рано вранці їдуть.

"Зняли вояків і з пересувних блок-постів на в'їзді в селище Мирне. Уже півтора тижні немає перевірок", - пише видання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні