Підпалила та закопала біля лісу: жінка жорстоко вбила 26-річного хлопця. ФОТО

0
Підпалила та закопала біля лісу: жінка жорстоко вбила 26-річного хлопця. ФОТО
Тіло 26-річного хлопця, про зникнення якого до Обухівського управління поліції Київщини звернулася мати знайшли закопаним в лісопосадці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Після звернення матері поліція розпочала пошуки жителя села Зелений Яр і встановила, що між 28-річною родичкою та потерпілим виник конфлікт на фоні грошового боргу.

В повідомленні зазначається, що спочатку жінка влаштувала фізичну розправу, потім облила хлопця бензином, підпалила сірник та кинула на нього.

"Зрозумівши наслідки скоєного, зловмисниця вирішила загасити полумʼя. Вона перетягнула тіло до найближчої водойми. Проте від отриманих травм юнак загинув", - повідомляє поліція.

Очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов розповів, що пізніше, щоб приховати злочин, тіло чоловіка в багажнику автомобіля вивезли у віддалену лісосмугу, де поховали.

Він повідомив, що жінку затримали, суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідчі повідомили жінці про підозру за фактом умисного вбивства, вчиненого з особливою жорстокістю (п.4 ч.2 ст.115 ККУ), їй загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне увʼязнення.

На відео допиту, яке показали правоохоронці, підозрювана спокійно розповідає, що вони спочатку посварилися і її "взбісило, що він такий обалдуй". Вона покликала його на беріг річки для розмови, де він її, начебто, ображав. Жінка каже , що в "стані афекту" облила його бензином, кинула сірник - почала горіти трава і чоловік. Розповідає, що почала гасити вогонь, здирала одяг, щоб менше було опіків, а чоловік хрипів. Потім тіло ще тягнули до води.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні