На позиціях в Україні побилися російські військові. ВІДЕО

0
На позиціях в Україні побилися російські військові. ВІДЕО
Російські окупанти, які прийшли воювати проти України, нерідко воюють між собою, влаштовуючи розбірки, що закінчуються щонайменше "300-ми". Українські воїни зафіксували одну з таких бійок, припустивши, що невдовзі загарбники самі себе повбивають на чужій землі.

Про це пише Обозреватель.

Кадри зафіксували з дрона бійці батареї управління та артилерійської розвідки 110-ї окремої механізованої бригади ім. генерал-хорунжого Марка Безручка.

Так, "очі" дрона українські воїни навели на ворожу позицію, біля якої фіксувався рух окупантів. Під час цього в поле зору потрапив один із загарбників, який навис над входом в окоп і щось жбурляв туди.

Як виявилося, то один окупант звав на "виклик" іншого, а як тільки той підійшов – вдарив його по голові з ноги. Коли ж опонент впав, він почав бити його кулаками, а далі в хід пішла й палиця.

Прикметно, що за цією "виставою" спостерігав не тільки українських дрон. Поряд із окупантами, що билися, було щонайменше ще троє їхніх товаришів.

Підійшовши ближче, жоден із загарбників не втрутився у бійку: один одразу заскочив в окоп, а двоє стали дивитися, як співслуживець б’є іншого палицею.

"Коли розлив не порівну… Одна із розваг у нас – це перегляд "пєтушиних боїв", ці пєтушари скоро самі повбивають один одного... залишається спостерігати", – прокоментували бійці БУАР 110-ї ОМБр.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні