Ці знаки Зодіаку мають екстрасенсорні здібності

0
Ці знаки Зодіаку мають екстрасенсорні здібності
Деякі люди мають дуже сильний внутрішній голос. Хтось називає це інтуїцією, хтось екстрасенсорними здібностями, хтось умінням передбачати. Експерти по зірках розповіли, які знаки зодіаку мають екстрасенсорні здібності і хто з них може бачити більше, ніж інші.

Про це пише Главред.

Потужна інтуїція
Діва має особливо потужні інтуїтивні здібності. Ця чудова якість допомагає мислити і працювати надзвичайно точно. Подумайте лише про те, чого може досягти ця людина за допомогою цієї навички. Очі Діви вловлюють кожен рух, мозок аналітично обробляє потік інформації, і, врешті-решт, інтуїція гарантує, що вони зроблять відповідні висновки на основі отриманих даних від свого внутрішнього голосу.

Сильні передчуття
Передчуття Овнів непереможні. Вони мають унікальну здатність сприймати вібрації, які віддають люди, і визначати, чи станеться щось погане. Вони мають здатність відчувати, коли ось-ось спалахне суперечка або коли хтось просто поводиться неповажно. Овни особливо добре відчувають зміни в емоціях інших людей.

Дар передбачення
Риби - боязкі істоти і цілком логічно, що вони стримані в характері. Це не в останню чергу пов'язано з особливим даром, оскільки у них є здатність розпізнавати, коли ситуація навколо може змінитися на гірше.

Коли хтось навмисно чинить зло, Риби можуть відчути це заздалегідь і почути всередині себе попереджувальний голос, який радить не мати справи з цією людиною.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні