На війні загинули двоє військових з Волині. ФОТО

0
На війні загинули двоє військових з Волині. ФОТО
На Харківщині загинув волинянин, солдат 14 окремої механізованої бригади Денис Лук'янчук.

Про це повідомляє Любешівська газета «Нове життя».

Герой народився і мешкав у Бірках на Любешівщині, однак останнім часом проживав на Старовижівщині, де створив сім’ю.

«Першого березня цього року Денис Олександрович добровольцем пішов захищати Україну. Однак 25 червня його життя обірвалося на Харківщині», - йдеться у дописі.

Як стало відомо редакції, батьки та брат полеглого воїна проживають у Білорусі. Однак у Бірках є велика родина Дениса Лук’янчука, котра виявила бажання поховати Героя саме тут.



На війні російськими окупантами загинув житель села Здомишель Віталій Хартонюк. Чоловіка призвали на військову службу лише декілька місяців тому. Він загинув під час масованого артилерійського обстрілу, отримавши поранення несумісні з життям.

Про це повідомили у Ратнівській громаді.

У повідомленні йдеться, що Віталій Хартонюк народився 30 серпня 1968 року. Герой загинув внаслідок масованого артилерійського обстрілу, отримавши поранення несумісні з життям.

«Величезна втрата для громади, невимовний біль для родини. Щирі співчуття рідним та близьким. Словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе сім’ї та разом схиляємо голову в глибокій скорботі»,- йдеться у повідомленні.

Інформацію про чин поховання повідомлять згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні