Росіяни перекинули в Україну повітряно-десантний полк: напрямок

0
Росіяни перекинули в Україну повітряно-десантний полк: напрямок
Російська окупаційна армія вирішила посилити Бахмутський напрямок на фронті. Для посилення цього району російські війська перекинули повітряно-десантний полк з Лиманського напрямку.

Про це повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий, пише Суспільне.

Крім того, росіяни додатково виділяють розрахунки протитанкових ракетних комплексів, щоб зупинити просування Збройних сил України.

За словами Череватого, на Бахмутському напрямку минулої доби, 28 червня, військові армії РФ оборонялися. Окупанти 431 раз артилерією та з РСЗВ обстріляли позиції, а також здійснили три авіанальоти по позиціях Сил оборони України. Зазначається, що на цьому напрямку було 18 боїв.

Відомо, що протягом доби на цьому напрямку було ліквідовано 103 військових РФ, поранено - 252, десятьох взяли у полон. Зокрема, знищено два танки, гармати, дрони, ЗРК та три польові склади з боєприпасами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні