Путін зганьбився новим малюнком: його висміяли в мережі. ВІДЕО

0
Путін зганьбився новим малюнком: його висміяли в мережі. ВІДЕО
Президент Росії намалював недолугий малюнок, за що його вже висміяли в мережі.

Про це пише 24 канал.

У Владіміра Путіна з'явилася можливість продемонструвати знання шкільної програми. Він підійшов до мультимедійної дошки з прикладом з математики. Здавалося б, зараз президент Росії розв'яже задачу, але щось пішло не за планом.

Він чомусь вирішив намалювати якусь відверту дичину на дошці. Зробив він це під час обходу виставки Агентства стратегічних ініціатив. У росЗМІ пригадують, що раніше Путін малював "кішку, вид ззаду". Тепер же він, кажуть користувачі мережі, малював автопортрет.

Користувачі мережі оперативно відреагували на творіння Путіна. Його активно висміяли та наголосили, що це непорозуміння не врятує кривавого диктатора від відповідальності.

Антон Геращенко виклав відео та супроводив його текстом: "Двійник Путіна показує, який мав вигляд до пластичних операцій".

Тим часом Олексій Гончаренко написав: "Путін малює, щоб потім на суді зображати психічно хворого? Не вийде".

У подібному напрямку мислить журналіст Андрій Цаплієнко. За його словами, "людина, схожа на Путіна, намалювала щось на стіні". Він також спитав, чи є психіатри.

Інші користувачі мережі жартують, що Путін переплутав урок математики з малюванням. Серед коментаторів є ті, хто зазначив, що кривавий диктатор продемонстрував своє справжнє обличчя.

До слова, поведінка Путіна також викликає дуже багато питань. Якщо звернути увагу лише на неї, то можна запідозрити, що цього разу на гастролі відправили чергового двійника.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні