Що було б, якби Пригожин зайшов до кремля

0
Що було б, якби Пригожин зайшов до кремля
Реалізація плану ватажка ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина привела б до поділу Російської Федерації. Якби він дійшов до Москви, то показав би, що Кремль порожній.

Про це пише УНІАН.

"Якби Пригожин того дня увійшов до Кремля, він би показав громадськості, що Кремль порожній. Міністрів немає. Справжніх посадових осіб там немає. Вони всі втекли, а він би продемонстрував, що зараз у Росії немає влади", - повідомив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

За його словами, чиновники з Санкт-Петербурга або з інших міст "стали б стверджувати, що вони є легітимними владою, що створює в країні ситуацію двох властей, які відразу розділилися б".

Головний розвідник України зазначив, що раптове припинення бунту Пригожина "виграло трохи часу для російського керівництва", але їх позиція була підірвана.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні