У Польщі в лікарні померла українська волонтерка. ФОТО

0
У Польщі в лікарні померла українська волонтерка. ФОТО
У Польщі в медичному закладі в п’ятницю, 30 червня, померла вінницька волонтерка та голова громадської організації "Автомайдан Вінниччина" Таїсія Гайда.

Про це повідомляє Ми-Україна.

Відомо, що активістка з перших днів повномаштабної війни допомагала українським захисникам та цивільному населенню.

"Ми втратили Таю. Перестало битися її мужнє серце. Вона все могла здолати на своєму шляху! Вона пробивала світло у темних тунелях корупції і шахрайства на найвищому рівні! Вона допомагала фронту, нашим воїнам, хворим! Вона робила мільйон важливих справ для України і для українців!", – написали в громадській організації.

Також інформацію підтвердила головна редакторка "Руху Чесно" Ірина Федорів.

"Вона могла набрати ввечері й розказати про якусь малу громаду Вінниччини і я розуміла, що там вона, як завжди, знайшла діамант. Її матеріали в топах переглядів на сайті ЧЕСНО… Ці кейси брали провідні ЗМІ країни, це завжди було глибоко. Вона "ламала хребти" корупціонерів", – підсум написала Федорів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні