Відома в Україні мережа АЗС заправляла авто бензином з водою. ФОТО

1
Відома в Україні мережа АЗС заправляла авто бензином з водою. ФОТО
У Львівській області до однієї з автозаправок мережі АЗС ОККО до резервуару з бензином потрапила вода. В результаті понад десятки машин після заправки зламалися біля станції. У компанії визнали свою помилку та пообіцяли сплатити і евакуатори, і ремонт.

Про це пише Обозреватель.

"Відбулася технічна несправність", – заявили у прес-службі ОККО. Про проблему стало відомо увечері 30 червня. Невдоволені клієнти стали розміщувати фотографії та відео із заправки у соцмережах. Йдеться про станцію у селі Солонка (вул. Стрийська) за кілька десятків кілометрів від Львова.

В ОККО швидко визнали помилку, відкрили єдину лінію постраждалих. Проте коментарі під своєю публікацєю закрили. "Мережа оперативно відреагувала та надала контакти єдиного каналу для опрацювання всіх заявок. Переписуватись у коментарях під постом. Ми не про розмови, а про швидке реагування та виправлення", - пояснила закриття коментарів представник компанії Ярослава Полякова.

Звернення приймають за номером 0 800 501 101. До речі, така технічна помилка в першу чергу вдарила по компанії. Розбавляти бензин водою – пряма дорога до поломки авто. Подібні проблеми виникали раніше на інших АЗС.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ахахаха! Так вам і треба! Переходьте на електромобілі, хватить їздити на тих коритах смердючих і забруднювати атмосферу!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні