На Волинь привезли тіла п'яти загиблих військових. ФОТО/ВІДЕО

0
На Волинь привезли тіла п'яти загиблих військових. ФОТО/ВІДЕО
У Дубечненську громаду Ковельського району привезуть 40-річного Героя Богдана Костючика, який загинув на війні з російськими окупантами. В Ковель кортеж прибуде у суботу, 1 липня об 11:00 годині, в село Дубечне орієнтовно о 14:00 год.

Про це повідомили у Дубечненській громаді.

Волинян просять віддати останню шану Герою та гідно зустріти його.

Нагадаємо, інженер-енергетик філії «Ковельське лісове господарство» Богдан Костючик загинув 28 червня. Потрапив під ворожий обстріл. 23 серпня Герою мало б виповнитися 40 років. Ще не встиг створити власну сім’ю, хоча дуже хотів і після нашої перемоги мріяв одружитися та мати дітей.



На війні з російськими окупантами загинув 42-річний Герой із Підгайцівської громади Луцького району Володимир Іванович Сидляр. Герой загинув 28 червня.

Про це повідомили у Підгайцівській громаді.

Чин похорону відбудеться у неділю, 2 липня. О 10:00 годині тіло Героя заберуть від Волинського обласного бюро судово-медичної експертизи на вулиці Стефаника, звідки кортеж попрямує до батьківської хати у селі Пальче на вулиці Мирна, 22.

Відспівають захисника у Свято-Покровській церкві села Пальче. Поховають Героя на місцевому кладовищі.

Волинян просять гідно вшанувати захисника та провести його в останню путь.

Орієнтовно з 11:00 зустрічатимуть траурний кортеж на повороті з траси на Пальче.



У Підгайцівській громаді Луцького району сотні людей зустріли 24-річного Героя Владислава Ксьондза, який помер внаслідок важкого поранення. Герой навіки повернувся додому у суботу, 1 липня.

Про це повідомили у Підгайцівській громаді.

Від батьківської хати траурний кортеж прямуватиме вулицями села Підгайці до Свято-Михайлівського храму, що на вулиці Дубнівська 14-Б, де відбудеться чин похорону орієнтовно з 13:00-13:30.

Ховатимуть бійця на місцевому кладовищі у Підгайцях.

Нагадаємо, 21 березня Герою виповнилось лише 24 роки, а 27 червня його серце перестало битись в одному із прифронтових військових шпиталів. Кілька днів тому, під час обстрілу він отримав важку травму голови. На жаль, йому не вдалося вийти з коми... Владислав майже одразу після початку війни прийшов у тероборону Підгайцівської громади, пізніше потрапив на фронт, де віддано боронив Україну. Побратими розповідають, що Влад був хорошим воїном і надійним другом.



У Берестечківську громаду Луцького району привезуть 50-річного Героя Ігоря Бернацького, який загинув біля Волновахи. У суботу, 1 липня відбудеться зустріч тіла військовослужбовця ЗСУ. Прибуття траурного кортежу очікується орієнтовно о 14.00 годині.

Про це повідомили у Берестечківській громаді.

Нагадаємо, Герой загинув 28 червня біля Волновахи Донецької області. 23 липня йому мав виповнитися 51 рік.

Волинян просять сформувати живий коридор від ПТУ-27 до Майдану Соборності та вшанувати пам'ять воїна, який до останнього подиху віддано служив Батьківщині.



У Ратнівську громаду Ковельського району привезли 54-річного Героя Віталія Хартонюка. Волиняни зустріли полеглого воїна навколішки і з встеленою квітами дорогою. У п'ятницю, 30 червня Герой навіки повернувся на рідну землю.

Про це повідомили групі Типове Ратне.

Нагадаємо, на війні російськими окупантами загинув житель села Здомишель Віталій Хартонюк. Чоловіка призвали на військову службу лише декілька місяців тому. Він загинув під час масованого артилерійського обстрілу, отримавши поранення несумісні з життям.

Із Героєм попрощаються у суботу, 1 липня. О 10:00 вдома загиблого священник відслужить заупокійну літію, згодом тіло повезуть до храму Різдва Пресвятої Богородиці, в якому об 11:00 відбудеться чин поховання. Далі Героя проведуть на кладовище села Шменьки, де і поховають загиблого.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні