У ЗСУ розповіли, чого чекати від рф у найближчий час

0
У ЗСУ розповіли, чого чекати від рф у найближчий час
Війська Російської Федерації, судячи з усього, накопичують ракети, тому що поки не здійснюють крупних ударів по Україні. Не виключено, що запас ракет противник може використати для "якихось підступних намірів".

Відповідну заяву зробив речник Повітряних сил ЗС України Юрій Ігнат в ефірі "Єдиних новин", пише Обозреватель.

"Очевидно, ворог щось накопичує, припасає для якихось більш підступних цілей. Можна лише припускати, що в них в голові після тих подій, які сталися в РФ", – сказав він (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Ігнат має на увазі спробу "воєнного перевороту", влаштовану власником приватної військової компанії "Вагнер" Євгеном Пригожиним 24 червня. Представник ЗСУ вважає, що країна-терорист "приходить у себе" після такого внутрішньополітичного бунту і це був "серйозний удар".

При цьому ворожа авіація не припинила атакувати Україну. Нерідко під удар тактичної авіації РФ потрапляють фронтові райони. Удари окупанти завдають у тому числі керованими авіабомбами.

Ігнат сказав, що не пам'ятає жодного дня протягом кількох минулих місяців, коли росіяни не працювали б КАБами (керованими авіабомбами) по нашій території.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні