На сході України загинули четверо військових з однієї області. ФОТО

0
На сході України загинули четверо військових з однієї області. ФОТО
На Рівненщині в останню дорогу провели чотирьох Героїв-захисників: зарічненця Віктора Домановського, Івана Попружука з Малинської громади, дубенчанина Леоніда Михайлова та уродженця Зорянської громади Андрія Балаушка.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації.

Востаннє на рідну Зарічненщину повернувся прикордонник Віктор Домановський.

Родина, земляки та побратими з квітами та синьо-жовтими прапорами навколішки зустрічали жалобний кортеж у Вичівці, де воїн проживав із сім’єю, згодом - у Зарічному, звідки захисник родом, де пройшло його дитинство.

Штаб-сержант загинув 27 червня від поранень, отриманих в районі Ковалівки Луганської області. Вдома Героя чекала велика родина, мати, дружина, дочка та син. Віктор був доброю та щирою людиною, надійною опорою та підтримкою для рідних і друзів.

«А ще він танцював найкраще в світі! Запалюй там, на небесах, братику, танцюй, як вмієш тільки ти!» - написала у фейсбуці сестра воїна.

Поховали військовослужбовця у Зарічному. Йому назавжди залишиться 47.

У Малинській громаді попрощалися із 54-річним Іваном Попружуком.

Захисник проживав у Яринівці. Ще під час АТО воїн боронив східні кордони України. Тож з перших днів повномасштабного вторгнення російських агресорів він став на захист рідної землі.

8 червня в населеному пункті Роботине Запорізької області військовослужбовець загинув. Вдома у нього залишилися старенька мати, дружина та двоє дорослих дітей. Ніколи, на жаль, не побачить діда новонароджений онук, проте він знатиме, що дідусь віддав життя за Україну, за її майбутнє.

У Зорянській громаді провели в останню дорогу земляка Андрія Балаушка.

Захисник загинув 25 червня під час артилерійського обстрілу в районі північної околиці населеного пункту Роботине Запорізької області. 53-річний молодший сержант не один десяток років прожив із сім’єю у Деражному, але поховали його в селі, де народився, де пройшло дитинство, де ще живі батьки.

Захисник назавжди залишиться в пам’яті рідних, друзів, побратимів, односельців із Зорі та Деражного, як добра, чуйна та привітна людина.

У Дубні на майдані Незалежності попрощалися із бійцем Леонідом Михайловим.

Воїн загинув 28 червня у ході стрілецького бою з формуваннями армії рф поблизу населеного пункту Миколаївка Бахмутського району Донецької області.

Захиснику тільки виповнилося 26... Попереду було все життя, яке обірвала ворожа куля.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні