У лісі знайшли тіло жінки з ножовим пораненням у груди. ФОТО

0
У лісі знайшли тіло жінки з ножовим пораненням у груди. ФОТО
Правоохоронці затримали 48-річного чоловіка за підозрою у вбивстві своєї 37-річної співмешканки. Тіло жінки знайшли у лісопосадці у Винниках з ножовим пораненням грудної клітки.

Про це повідомили у Нацполіції Львівщини.

1 липня близько 14:00 у лісопосадці в місті Винники між чоловіком та його співмешканкою, жителькою Винників віком 37 років, виник конфлікт, під час якого чоловік завдав жінці удару ножем у ділянку грудей, спричинивши смертельну травму.

Поліцейські затримали 48-річного жителя Чернівців за підозрою у вбивстві співмешканки. Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні