Гороскоп на 5 липня: день, коли важливу роль відіграє минуле

0
Гороскоп на 5 липня: день, коли важливу роль відіграє минуле
День, коли важливу роль у нашому житті гратиме минуле – точніше, вчинки, які людина здійснила за попередній тимчасовий період.

Про це пише ТСН.

"Нагорода" у цей час у будь-якому випадку знайде свого "героя" — кожен отримає по заслугах: за добро віддячать добром, а за зло — злом. Існуюче стан речей необхідно прийняти як належне, а заразом зробити висновки про скоєні раніше помилки. Нинішній день – своєрідний урок, який необхідно засвоїти, щоб бути успішним надалі.

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 5 липня для Овнів

Бажання відпочити буде сьогодні настільки велике, що йому не вдасться протистояти, тому не варто цього робити – має сенс присвятити день чи хоча б його частину повноцінному відпочинку.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 5 липня для Тельців

Незважаючи на середину тижня, можна сміливо вирушати на шопінг: сьогодні вдасться придбати масу потрібних та якісних речей, які прослужать вам довго, з гарною знижкою чи по акції.

Близнюки (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 5 липня для Близнюків

Ви часто страждаєте від власної двоїстості, і сьогоднішній день — не виняток: несподівано для всіх ви можете почати заперечувати свою ж точку зору, ніж поставите себе в незручне становище.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 5 липня для Раків

Вам необхідно звернути увагу на стан здоров'я: про серйозні проблеми, на щастя, поки що не йдеться, але, якщо ви й надалі будете байдуже до себе ставитися, вони не змусять себе довго чекати.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 5 липня

Причиною сварки з друзями чи родичами може стати будь-яка дрібниця, а наслідки вона матиме найсерйозніші, тому від спілкування з тими, хто вам дорогий, у цей день краще відмовитися.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 5 липня для Діви.

День дасть вам можливість оцінити себе — і свої вчинки — збоку, і ви не тільки не засмутитеся, а й, навпаки, залишитеся задоволені враженням, яке справите самі на себе.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 5 липня для Терезів

Будьте уважні до оточуючих вас людей – вони ненароком виявлять свою справжню суть їхнього до вас відношення: можливо, той, хто намагався виглядати другом, виявиться не таким доброзичливим, і навпаки.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 5 липня для Скорпіонів

Аналіз вашої професійної діяльності, зроблений у цей день, дасть змогу виявити плюси та мінуси, які існують у вашій роботі: ви цілком зможете ліквідувати перші та посилити другі.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 5 липня для Стрільців

Секрет професійного успіху сьогодні – втім, як і завжди – докладний план, який дозволить не марнувати час і ресурси марно, а заодно дасть можливість ударно попрацювати.

Козеріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 5 липня для Козерогів

Взагалі-то, ліньки вам не властива, але сьогоднішній день стане винятком із правила: зірки радять вам не противитися небажанню щось робити – якщо буде хоч якась можливість відпочити, треба нею скористатися.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 5 липня для Водоліїв

Вирішення важливого професійного – або життєвого – питання доведеться приймати самостійно: близькі люди та друзі навряд чи зможуть вам допомогти, оскільки не знають усіх нюансів ситуації, що склалася.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 5 липня для Риб

День сприятливий для рутинної – і навіть відверто нудної – роботи, наприклад, наведення ладу в документах, але її має хтось зробити, а кращого часу для цього заняття вам не знайти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні