Помер ветеран АТО з Волині

0
Помер ветеран АТО з Волині
Локачинську громаду Володимирського району сколихнула страшна звістка - помер ветеран АТО, військовослужбовець, батько, чоловік та захисник Микола Маркусь.

Про повідомили у Локачинській громаді.

Чин похорону відбудеться у вівторок, 4 липня. Початок прощання відбудеться об 11:00 год в будинку по вулиці 500-річчя Локач, де проживав померлий.

Потім похоронна процесія попрямує до Свято-Миколаївської церкви, де о 12:00 год розпочнеться похоронна служба. Опісля служби кортеж із померлим попрямує по вулиці Героїв Майдану-Миру-Зелена-Володимирська до кладовища, де Воїна проведуть в останню путь з військовими почестями.

Волинян закликають прийти та віддати останню шану Захиснику.

«Селищний голова, депутатський корпус, члени виконкому та працівники селищної ради висловлюють щире співчуття дружині, доньці, рідним та близьким Миколи! Вічна пам'ять та вічний спокій Захиснику!», - повідомили у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні