Офіцери рф після поразки армії влаштували перестрілку один з одним. ФОТО

0
Офіцери рф після поразки армії влаштували перестрілку один з одним. ФОТО
На Запорізькому напрямку двоє офіцерів російської армії, зазнавши поразки від ЗСУ, влаштували розбірки та перестрілку, під час якої один застрелив іншого. Причиною конфлікту між окупантами стало небажання одного здаватися в полон.

Про це пише Обозреватель.

Випадок трапився десь на території тимчасово окупованого Мелітопольського району Запоріжжя.

Зазначається, що група мобілізованих солдатів армії РФ із приблизно 90 осіб зазнала серйозних втрат внаслідок українського обстрілу. Командир вирішив зберегти життя "мобіків" і здатися в полон.

Проти цього виступив інший російський офіцер, підрозділ якого був поряд. У підсумку між командирами окупантів виникла суперечка, яка переросла в перестрілку.

"Справедливість перемогла і військовому, який зберіг залишки здорового глузду, вдалося вбити опонента. Разом із мобілізованими, що залишилися живими, він здався в полон ЗСУ", – йдеться в повідомленні.

Там посилаються на дані українського Генштабу, зазначаючи, що так обмінний фонд поповнився 53 військовослужбовцями російської армії.

"Тепер раш*сти стурбовані тим, що офіцер, який здався, видасть ЗСУ секретну інформацію, яка допоможе нашим воїнам під час наступу", – додали в ЗМІ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні