Сьогодні на Волинь привезли тіла загиблих військових. ФОТО

0
Сьогодні на Волинь привезли тіла загиблих військових. ФОТО
У середу, 5 липня, на Волині зустрінуть тіло загиблого молодшого сержанта Івана Полуфакіна.

Про це повідомили у Ратнівській селищній раді.

Жителів громади закликають віддати належну шану Герою.

«5 липня, орієнтовно о 16.30 кортеж з тілом захисника Полуфакіна Івана Олександровича, жителя смт Ратне, прибуде в м. Ковель. Орієнтовний час прибуття в смт Ратне 17.00-17.30. Просимо лишити всі справи та гідно зустріти Героя, який віддав найцінніше - життя», - звертаються у дописі.



У середу, 5 липня, після обіду Прилісненська громада на Волині зустріне кортеж із тілом Героя Ігоря Паламаря. Про точний час буде повідомлено додатково.

Про це повідомили у громаді.

Нагадаємо, старший солдат Ігор Паламар із села Серхів загинув 30 червня. Герой звільняв землю від російського окупанта в Запорізькій області, підірвався на ворожій міні. Вдома не дочекалася свого чоловіка дружина Ніна та двоє юних синів.

«Для вшанування Героя мешканці Прилісного, Галузій та Серхова можуть вийти на центральну дорогу у своїх селах. Просимо жителів громади зустріти загиблого земляка живим коридором та з гідністю вшанувати Героя. Хто має Державний Прапор України та квіти візьміть із собою», - звертаються у громаді.

Поховання Героя відбудеться у четвер, 6 червня. Об 11 годині біля рідної домівки пройде церемонія прощання. Далі в місцевому храмі села Серхів відбудеться чин похорону за упокій душі українського воїна та поховання на кладовищі.



Востаннє на Волинь «на щиті» повертаються загиблі за Україну Герої - мешканці Володимира Віктор Авраменко, Павло Плісак, зарічанець Іван Терещенко та льотничівець Юрій Амірханян.

Про це повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка.

Траурний кортеж нині у дорозі і передбачається, що прибуде у Володимир з боку міста Луцька орієнтовно о 15.15.

«Прошу володимирчан вийти і гідно зустріти героїв-земляків коридором шани, який пролягатиме вулицями Луцькою, Ковельською та Шпитальною», - повідомив міський голова.

У разі змін у часі прибуття кортежу буде повідомлено додатково.

У четвер, 6 липня, Турійська громада на Волині попрощається із загиблим молодим Героєм Олександром Карпуком.

Про зміни у даті повідомили у громаді.

«Траурний кортеж із тілом загиблого захисника затримується, у село Селець прибуде у другій половині дня. Чин поховання відбудеться завтра, 6 липня. Стежте за оновленою інформацією. Можливі зміни», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, ворожа куля обірвала життя 32-річного волинянина у боях на Харківському напрямку. У важких боях упродовж 16 місяців Герой виборював волю для нас, українців, від московського окупанта.

«Щире співчуття рідним і близьким, розділяємо з вами біль важкої втрати. Герой не вмирають! Вони назавжди у наших серцях», - висловлюють співчуття рідним у громаді.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні