На Волині в один день поховають трьох військових, які загинули на сході. ФОТО

0
На Волині в один день поховають трьох військових, які загинули на сході. ФОТО
У Володимирі відбудеться прощання з трьома полеглими Героями - Віктором Авраменком, Павлом Плісаком та Іваном Терещенком.

Про це повідомив мер Володимира Ігор Пальонка.

Героїв проведуть в останню путь у четвер, 6 липня.

Чин похорону солдата Віктора Авраменка відбудеться у церкві святого Юрія о 10:00. Після відспівування траурний кортеж вирушить до будинку, де мешкав загиблий, що за адресою вул. Академіка Глушкова, 2.

О 12:00 відбудеться прощання з Павлом Плісаком у нього вдома за адресою вул. Луцька, 105/1, та о цій же годині востаннє побуває у рідному домі на вул. Садовій, 15, що у селі Заріччя, Іван Терещенко.

О 12:15 траурні кортежі вирушать від будинків, де мешкали загиблі воїни, до храму Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Прошу мешканців громади гідно провести Героїв в останню дорогу та долучитись до коридорів шани на вулицях Луцькій-Ковельській-Драгоманова та Степана Бандери-Устилузькій-Д.Галицького-Ковельській-Драгоманова.

Чин похорону обох бійців розпочнеться о 12:30. Поховають усіх загиблих захисників на Федорівському кладовищі.

Нагадаємо, 40-річний Віктор Авраменко був мобілізований з перших днів повномасштабного вторгнення солдат до останнього подиху був вірний присязі та хоробро виконував бойове завдання у лавах ЗСУ. У чоловіка залишилась мама та сестра.

24-річний Павло Плісак захищав рідну землю з перших днів повномасштабного вторгнення – до війська був мобілізований 26 лютого 2022 року. Загинув 3 липня 2023 року. Трохи більше, ніж за тиждень йому мало виповнитись всього 25 років.



48-річний Іван Терещенко був призваний на службу 14 лютого 2023 року, обіймав посаду заступника командира батальйону. Загинув 1 липня на Луганщині внаслідок вогнепального поранення, що було несумісне з життям. Саме цього дня Іван Терещенко отримав звання майора. У чоловіка залишилась дружина, донька та маленька онучка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні