У яких областях буде сильна спека на Івана Купала

0
У яких областях буде сильна спека на Івана Купала
У п'ятницю, 7 липня, в Україні прогнозують сильну спеку на півдні та сході, а у Києві та північних, західних регіонах прохолоднішу погоду.

Про це інформує синоптик Наталка Діденко.

На сході серйозних опадів не передбачається, переважно сонце і спека. Вітер північний, у східних та південно-східних областях східний, 5-10 м/с.

У п'ятницю сильна спека на півдні, південному сході України втримається - очікується +33...+39 °C.

Цікавою буде термічна ситуація у центральній частині: на Дніпропетровщині ще сильна спека, до +33...+35 °C, а на Вінниччині полегшає до +26 °C.

На решті території центру +29...+33 °C.

Атмосферні фронти зумовлять у північних, центральних областях, багатьох західних та місцями на півдні України, переважно Одещина, Миколаївська область - сильні зливи, грози, при грозах можливі шквали та град.

Волинь, Львівщина та ввечері Закарпаття 7 липня звільняться від дощів. Очікується найпрохолодніша погода, завтра вдень +22...+27 °C. А у східних областях +30..+35 °C.

У північній частині України спека послабне до +24...+28 °C, лише на Сумщині ще попече до +32 °C.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні