У двох українських містах пролунали постріли: що сталося. ФОТО

0
У двох українських містах пролунали постріли: що сталося. ФОТО
У Києві чоловік під час конфлікту із перехожим зробив кілька пострілів в бік опонента. Подія сталась на Голосіївському проспекті міста. Зловмиснику загрожує до семи років позбавленні волі.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Києва.

За словами правоохоронців, до них надійшло повідомлення від громадян про те, що на проспекті Голосіївському між чоловіками стався словесний конфлікт, у результаті якого один з них дістав зброю та кілька разів вистрілив у бік перехожого.

"На місці події поліцейські виявили 42-річного киянина, який мав при собі зброю. Чоловіка правоохоронці затримали, а речовий доказ вилучили та направили на проведення відповідної експертизи. Згідно з висновка експерта, пістолет виготовлений шляхом переробки саморобним способом та належить до короткоствольної вогнепальної зброї", – уточнили в пресслужбі.

Поліцейські відкрили кримінальні провадження за фактами придбання та носіння вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу, а також хуліганства, вчиненого із застосуванням зброї. Затриманому повідомили про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.





Також у середмісті Сум вранці 7 липня трапилася стрілянина – чоловік нібито цілився в людей, але вистрілив в автомобіль. У місті перекрили рух деякими вулицями, аби розшукати правопорушника. Про потерпілих внаслідок його дій наразі інформації немає.

Про це повідомляє місцеве виданн Данкор онлайн.

Зазначається, що вранці п’ятниці у сумських Telegram-каналах і соцмережах з'явилася інформація про стрілянину на вул. Петропавлівській. За словами очевидців, чоловік відкрив її з третього поверху будинку, в якому розташований маркет.

"Начебто чоловік влучив в автомобіль. Хоча цілився в людей. Наразі рух вулицею перекритий. Стрільця ще не схопили", – написало видання близько 10:00.

У поліції повідомили, що в Сумах триває перевірка і необхідні заходи, подробиці інциденту будуть пізніше.

Водночас через нього на вулиці призупинили рух автотранспорту в обох напрямках. Комунальний транспорт і маршрутки тимчасово перевозили пасажирів за частково зміненою схемою в об’їзд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні