Астрологи назвали «безхребетних» чоловіків за знаком Зодіаку

0
Астрологи назвали «безхребетних» чоловіків за знаком Зодіаку
Астрологи, які назвали щасливчиків липня, впевнені, що кожна жінка мріє про чоловіка, поряд з яким вона відчуватиме себе в безпеці, але не всі знаки Зодіаку здатні це забезпечити, і їх можна назвати безхребетними.

Про це пише Апостроф.

Риби
Риби найромантичніші та мрійливі знаки Зодіаку. Вони вміють красиво залицятись і робити неординарні вчинки. Але коли справа доходить до шлюбних зв'язків, вони ховають голову в пісок і відмовляються нести відповідальність за сім'ю.

Водолій
Водолії дуже волелюбні. Їм подобається насолоджуватися життям і зовсім не думати про майбутнє. Одружуватися та нести відповідальність за сім'ю і свою дружину вони не поспішають. У сімейному житті вони бачать обмеження своєї свободи й всіляко опираються цьому.

Діва
Діви найпрагматичніші, найраціональніші та найцинічніші знаки Зодіаку. Але, у цих чоловіків дуже сильний зв'язок з матір'ю, і вони завжди прислухаються до думки і порад своєї мами, навіть якщо це стосується їхнього особистого життя або коханої жінки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні