У Туреччині працівники готелю побили російського туриста. ВІДЕО

0
У Туреччині працівники готелю побили російського туриста. ВІДЕО
У Туреччині в готелі Noxinn Deluxe в Аланії під час відпочинку побили російського туриста. Троє працівників готелю штовхали російського туриста на вулиці біля готелю.

Про це пише Обозреватель.

На оприлюднених кадрах немає зав'язки історії, але є її безпосередня кульмінація – троє працівників готелю штовхають росіянина.

У цей час дружина потерпілого знімає на відео випадки побиття та коментує, що співробітники готелю є виконавцями "турецької гостинності" щодо її чоловіка.

"Я сказала, виклич лікаря, бл*дь. Лікаря виклич, долбо**б. Я тобі ще раз кажу, довб**б, сран*й", – каже працівнику готелю російська туристка.

Попри крики російської жінки, співробітник рецепції залишився спокійним і продовжив займатися своїми обов'язками, включно з реєстрацією інших туристів.

Трохи опісля один з охоронців заявив, що "вони росіяни, заслужили цього, так їм і треба".

Це обурило жінку, вона дістала телефон і попросила повторити слова на відео. Охоронець замахнувся на неї і спробував вирвати телефон, а її чоловік заступився. Почалася бійка, на нього напали вже троє.

Епілогом історії стало те, що росіянин тепер ніжиться не під палючим сонцем на пляжі в Аланії, а під крапельницями в лікарняній палаті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні