Кому зі знаків Зодіаку пощастить на вихідні 8-9 липня

0
Кому зі знаків Зодіаку пощастить на вихідні 8-9 липня
Субота, 8 липня, – день, коли від слів, роздумів та намірів необхідно переходити до справи. Неділя, 9 липня, стане логічним продовженням попереднього дня: все, що було започатковано напередодні, отримає свій розвиток, а можливо, і завершення.

Про це пише ТСН.

Головне, не здавати назад і не відмовлятися від ухвалених напередодні рішень, інакше на успіх у цій справі можна не розраховувати.

Овен (21.03 – 20.04)
Овнам, які через свою вибухонебезпечність постійно з кимось сваряться, настав час миритися з близькою людиною, з якою вони – під впливом емоцій – нещодавно посварилися. Цьогорічні вихідні – чудовий час для того, щоб вийти з нею на зв'язок та налагодити стосунки. Водночас, звичайно, можна вдати, що нічого не трапилося, але буде краще, якщо представники знака визнають свою правоту і перепросять.

Близнюки (22.05 – 21.06)
Близнятам зірки радять ризикнути та взяти участь у якомусь розіграші або купити лотерейний білет. Імовірність того, що вони в результаті отримають пристойний прибуток, досить велика, але навіть якщо він виявиться незначним, вони отримають масу яскравих емоцій, які забезпечать їм адреналін. Тож має сенс не пошкодувати пару десятків гривень.

Терези (24.09 – 23.10)
Терези – особливо ті, хто поки не знайшов свою другу половинку – цілком можуть відшукати її нинішніми вихідніми. До того ж станеться це в найбанальнішому місці – наприклад, на ринку, куди вони зайдуть, щоб купити сезонні ягоди та фрукти, або на пляжі біля найближчої водойми. Новий знайомий може здатися представникам знака непрезентабельним — адже він вбрався не на парад, тому дуже важливо судити про нього не за одягом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні