Плакав та кричав: українського військового висадили з літака. ВІДЕО

1
Плакав та кричав: українського військового висадили з літака. ВІДЕО
Українського ветерана, ймовірно, висадили з літака, який летів рейсом з ізраїльського Тель-Авіва до Варшави. Захисник України через протез не міг сидіти на своєму місці, тому він стояв на милицях.

Про це пише 24 канал.

Відповідні відео та пояснення ситуації опублікували в телеграм-каналі. На кадрах видно, як чоловік стоїть на милицях у салоні літака. Далі до нього підходить, ймовірно, бортпровідниця та вказує на вихід.

"Український ветеран був змушений залишити рейс з Тель-Авіва до Варшави. Чоловік на відео не міг сидіти на своєму місці через протез. Він сказав, що втратив ногу на війні та летить додому, до своєї родини в Україну", – мовиться в повідомленні.

Також там зазначили, що боєць простояв у кутку літака півтори години. Згодом впав і пошкодив руки. Екіпаж літака заявив, мовляв, він "поводився неадекватно". Хоча за цей час бійцю навіть не дали стільця, щоб він міг сісти.

Далі він плакав і кричав: "Як я потраплю додому?". У телеграм-каналі написали, що боєць показав стюардесі рюкзак, в якому були лише подарунки для рідних. Проте вона вказала йому на вихід і чоловік вийшов з літака.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мдаа , жи... євреї одним словом!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні