Чому не можна святкувати день народження наперед

0
Чому не можна святкувати день народження наперед
День народження - це, мабуть, найважливіше свято в житті кожної людини. Але не завжди виходить відсвяткувати його день в день. Тому багато хто переносить святкування на інші дати - або за кілька днів раніше, або, навпаки, пізніше. Обидва варіанти, згідно з прикметами, погана ідея.

Про це пише Главред.

Чому не можна святкувати день народження заздалегідь
За кілька днів до дня народження енергетика іменинника змінюється - людина немов оновлюється і очищається від негативу, щоб новий рік свого життя вона могла почати з нуля.

Якщо влаштувати торжество в ці дні, то іменинник не зможе позбутися від старих проблем - вони будуть переслідувати його весь рік.

Крім того, вважається, що енергетика людини сильно ослаблена, а в день народження вищі сили підносять в дар людині новий заряд енергії. Якщо відзначати свято заздалегідь, небесні сили не подарують свій подарунок, і людина хворітиме до наступного дня народження.

Ще один забобон свідчить: святкувати день народження заздалегідь — значить "грати з долею". Таким чином іменинник немов прискорює момент своєї появи на світ. В результаті вищі сили можуть розгніватися.

Також прикмети говорять про злих духів, які приходять до святкового столу. Якщо відзначати день народження заздалегідь, вони залишаться голодними і захочуть провчити іменинника.

Існує думка, що, якщо привітати людину заздалегідь, до свого дня народження вона може не дожити.

Крім того, в народі кажуть: коли людина поспішає відзначити свій день народження, вона квапить і свій останній день на землі.

Також вважається, що не можна відкривати подарунки заздалегідь. Нібито в цьому випадку на іменинника чекає цілий рік невезіння.

Що робити, якщо ви хочете відсвяткувати день народження заздалегідь
Наші предки вважали, що в цьому випадку потрібно сходити до церкви і попросити дозволу у вищих сил, і тоді імениннику вдасться уникнути біди.

Чому заздалегідь не вітають з днем народження
Вважається, що побажання в день народження мають дуже сильну енергетику і найчастіше збуваються.

Вороги можуть скористатися цією ситуацією і побажати імениннику зла.

Якщо відзначати свято заздалегідь, коли енергетика ослаблена, а захисту вищих сил немає, Новий річний цикл може початися з чорної смуги.

Чому не можна відзначати день народження пізніше
Відзначати день народження пізніше справжньої дати також не рекомендується, адже ангел-хранитель, який повинен захищати людину, не зможе потрапити на торжество. В результаті він образиться та впродовж року не буде виконувати свою роботу.

Крім того, у стародавні часи люди вірили, що на день народження людини приходять душі тих, хто пішов в інший світ. Причому з'явитися вони можуть лише в той день, який збігається зі справжньою датою появи на світ. Якщо потрапити на торжество їм не вдасться, то іменинника чекатимуть лише неприємності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні