На війні загинув відомий український актор. ФОТО

0
На війні загинув відомий український актор. ФОТО
Актор театру Філіп Віннер з початку повномасштабного російського вторгнення вступив до лав ЗСУ та захищав нашу країну на сході України. Він боровся з російською агресією більше півтора років, але один бій з окупантами став для нього, на жаль, фатальним.

Про це повідомляє Уніан.

10 липня на Facebook-сторінці "Чесного театру" з'явилася інформація про смерть Віннера. Відомо, що 9 липня йому повинно було виповнитися всього 32 роки.

"Наш актор, Філіп Віннер назавжди в строю. Сім'я нашого театру збідніла. З перших днів вторгнення Філіп захищав нашу землю в найгарячіших точках і продовжував жити театром, на його сторінці побачите вірші з окопів, він привіз театр з собою на війну. Його вбила Росія. Не пробачимо. Щирі співчуття родині та друзям", - повідомляє прес-служба театру.

Зазначимо, Віннер служив у 26-му окремому стрілецькому батальйоні, перебував на "нулі" в Донецькій області починаючи з грудня 2022 року.

Перебуваючи на війні, він записував відео з віршами українських письменників, востаннє він прочитав вірш Василя Симоненка "Є в коханні будні і свята".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні