Народний артист України шокував заявою щодо тих хто винний у війні

0
Народний артист України шокував заявою щодо тих хто винний у війні
Колишній головний режисер та генеральний директор Національного театру російської драми Михайло Резнікович не знає, хто винен у війні в Україні. Він зазначив, що винного нібито «знайде час».

«Слідом за Окуджавою можу повторити: «Ах, війна, що ж ти зробила, підла»… А ось хто автор, цієї війни – руйнівник, потім розсудить час», – написав Резнікович.

Певно, колишньому керівнику Національного драматичного театру не достатньо знати, що останні 500 діб великої війни російські окупанти щоденно вбивають цивільних українців, руйнують їхні оселі. Як стверджує Резнікович, йому досі не зрозуміло, хто автор цієї війни.

Опісля 85-річний режисер також пожалівся на те, що Київ, який не вдалося захопити росіянам, тепер нібито став чужим для нього.

«Я відчув себе іноземцем у місті, де прожив пів століття. Стало важко дихати. Повітря все більше наповнене і ненавистю, злістю і ще якоюсь майже щасливою зловтіхою!» – пожалівся Резнікович.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні