Рф накопичила у прикордонних областях 26 тисяч військових: коли вони стануть загрозою

0
Рф накопичила у прикордонних областях 26 тисяч військових: коли вони стануть загрозою
Наразі чисельний контингент, який РФ накопичила у своїх прикордонних областях замало для прориву в районі Харківської чи Сумської областей. Але подібний сценарій можливий, якщо РФ об'єднає його із угрупуванням своїх військ на Куп'янському напрямку.

Таку думку у матеріалі РБК-Україна висловив військовий експерт Владислав Селезньов.

За його словами, у прикордонні Брянську, Курську та Білгородську області росіяни стягнули сумарно близько 26 тисяч військових, майже 150 танків, бронетехніку та артилерію.

"Якщо дивитися на всю цю історію через призму самостійного руху, наприклад, на Сумську чи Харківську області, то цього недостатньо. Але якщо вони синхронізують дії з контингентом на Куп'янському напрямку, то зможуть завдати нам чимало клопоту", - каже він.

Селезньов зазначає, що у противника є для цього ресурси, і "наша армія це розуміє, продовжуючи працювати над тим, щоб позбавити його цієї переваги".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні