У Рівненській області через вибух загинули двоє військових

0
У Рівненській області через вибух загинули двоє військових
На Рівненщині внаслідок детонації вибухового пристрою загинули двоє військовослужбовців. Ще четверо отримали поранення різного ступеня важкості, наразі вони перебувають у лікарні.

Інформацію про нещасний випадок повідомила у коментарі ZAXID.NET прес-секретарка Теруправління Державного бюро розслідувань у Хмельницькому Катерина Герасімук.

Однак, коли саме та за яких обставин він стався, не уточнює «з метою безпеки».

«Працівники ДБР розпочали досудове розслідування за фактом детонації вибухового пристрою на Рівненщині, через який загинули двоє військових. Ще четверо отримали поранення різного ступеню та були госпіталізовані», – зазначає Катерина Герасімук.

Попередньо справу кваліфікують за ч.3 ст. 414 ККУ (порушення правил поводження зі зброєю, що спричинило загибель кількох осіб). Санкція статті передбачає від трьох до 12 років ув'язнення. Слідчі ДБР вивчають усі обставини інциденту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні