У Луганській області загинули двоє волинянин. ФОТО

0
У Луганській області загинули двоє волинянин. ФОТО
У понеділок, 10 липня, на Луганщині загинув Герой з Луцького району Олександр Рудяк.

Про це повідомляє Ківерцівська міська рада.

Під час виконання обов'язків військової служби та захисту Батьківщини, будучи вірним військовій присязі, загинув героїчною смертю головний сержант Рудяк Олександр Володимирович, 1972 року народження.

Герой Олександр боронив нашу державу з перших днів повномасштабного вторгнення ворога, а саме від 26 лютого 2022 року.

Загинув Олександр Рудяк 10 липня 2023 року внаслідок поранень отриманих в результаті мінометного обстрілу позицій ЗСУ поблизу села Діброва Луганської області, при здійсненні заходів із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв'язку з військовою агресією Росії проти України.

Олександр Рудяк служив на передовій з великою мужністю і самовідданістю. Він виконував свій обов'язок з високою майстерністю та професіоналізмом, віддаючи своє життя захисту нашої Батьківщини. Його самопожертва і відданість незаперечно заслуговують нашої вічної вдячності та шани.

Церемонія прощання із Героєм відбудеться у п'ятницю, 14 липня. Точний час та маршрут траурного кортежу повідомлять згодом.



На Луганщині загинув ківерчанин Олександр Малоголовець.

Про це повідомили в Ківерцівській міській раді.

Загинув молодший сержант 2 липня внаслідок артилерійського обстрілу та авіаудару по позиціях ЗСУ поблизу села Діброва Луганської області.

Без батька залишилася донечка, овдовіла дружина.

«Ваш рідний загиблий військовий був справжнім Героєм, він віддав своє життя захищаючи нашу Батьківщину та наш спокій. Його пам'ять буде завжди жити серед нас, його подвиг вічно будуть пам'ятати»,– йдеться в повідомленні.

Церемонія прощання із Героєм відбудеться в п'ятницю, 14 липня. Точний час та маршрут траурного кортежу повідомлять згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні