Росіяни масово завозять солдатів в українське місто для «м’ясних штурмів»

6
Росіяни масово завозять солдатів в українське місто  для «м’ясних штурмів»
Петро Андрющенко, радник мера Маріуполя, зазначив, що останнім часом росіяни завозять на полігони мобілізованих та контрактників, яких після тижневого навчання кидають на «м'ясні штурми» у бік Бердянська або на північ.

Про це він розповів в ефірі Еспресо.

«Насправді баз окупантів у Маріуполі та районі багато. Якщо порахувати, то до 35 тис. російських військових перебуває на території нашого міста та району. Багато їх розташувалося на узбережжі Азовського моря, вони чомусь дуже полюбляють там бази відпочинку та пансіонати. Позаймали все, що можна, поперекривали людям вихід до моря. Щонайменше є три полігони, де готують ворожих солдатів. На одному з полігонів, який на межі Бердянського та Маріупольського районів, готують російських вояків з узбережжя Азовського моря та тих, кого підвозять з Бердянського напрямку. Окупантів дійсно немало, а останнім часом їхня кількість зросла. Бачимо, що зайшла російська морська піхота, принаймні за формою та по шевронах вони так виглядають, і базуються в одному з селищ», – розказав радник мера Маріуполя.

Петро Андрющенко додав, що здебільшого останнім часом завозять «відверте м'ясо», тобто мобілізованих чи контрактників, яких тримають приблизно тиждень на полігонах, а потім кидають на всілякі «м'ясні штурми» то на північ, то у бік Бердянська. Загальна кількість противника зберігається, але у нього відбувається постійна ротація.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
https://ahwaz-music.ir/%d9%82%db%8c%d9%85%d8%aa-%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%d9%be%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%87%d9%86-%d9%85%d8%b1%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%87-%d9%85%d8%ac%d9%84%d8%b3%db%8c-%d8%aa%d8%a8%d8%b1%db%8c%d8%b2/
Відповісти
порно видео (ebli.top)
Відповісти
meclizine tablets meclison plm
Відповісти
canadian mail order pharmacies to usa pharmacymaxcare com
Відповісти
частное порно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні