Чоловік продав хлопчику стартовий пакет, а потім розбещував його по відеозв’язку

0
Чоловік продав хлопчику стартовий пакет, а потім розбещував його по відеозв’язку
За педофілію судитимуть мешканця Дніпра, який розбещував малолітнього хлопчика по відеозв’язку,

Про це повідомляє Дніпропетровська обласна прокуратура.

Ювенальні прокурори Дніпропетровської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка за фактами розбещення дитини та одержання доступу до дитячої порнографії, її зберігання без мети збуту (ч. 2 ст. 156, ч. 1 ст. 301-1 КК України).

Розслідуванням встановлено, що обвинувачений, працюючи у магазині мобільного зв’язку, продав малолітньому хлопчику стартовий пакет та налаштував програму для відеоконференцій на його телефоні.Маючи номер телефону дитини, чоловік почав спілкування з ним та надіслав у месенджері посилання на відеорозмову.Користуючись малолітнім віком потерпілого, він запропонував дитині за гроші вийти на відеозв’язок оголеним, тим самим здійснивши розбещення малолітнього.

Під час обшуку за місцем проживання обвинуваченого правоохоронці виявили файли дитячої порнографії на його персональному комп’ютері.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні