На війні загинули троє військових з Волині. ФОТО

0
На війні загинули троє військових з Волині. ФОТО
Помер військовослужбовець Збройних сил України Шмалько Сергій Валерійович, 08.05.1985 року народження.

Про це повідомили у Вишнівській громаді.

"Захисник був жителем смт. Вишневе, помер у віці 38 років. Жителі громади мають можливість висловити шану померлому захиснику. Прощання відбудбулося сьогодні 14.07. Поховають Сергія на місцевому кладовищі", - йдеться в повідомленні.



На війні загинули двоє Героїв з Волині. Життя Андрія Нехая обірвалось 11 липня, а Олександра Власюка - 12 липня на Харківщині

Про це повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка.

Старший солдат Андрій Нехай та рядовий Олександр Власюк були мобілізовані до лав ЗСУ понад рік тому. Мужньо захищали Батьківщину від ворога. Життя Андрія Нехая обірвалось 11 липня, а Олександра Власюка - 12 липня на Харківщині. Щирі співчуття рідним та близьким. Уся наша громада розділяє з вами біль важкої втрати. Вічна пам’ять та шана захисникам України!

Наразі відомо про день та час прощання із полеглим бійцем Андрієм Нехаєм – в неділю, 16 липня, о 10:30 захисника відспівуватимуть у будинку, де він мешкав, на вулиці Грушевського, 10.

О 10:45 траурний кортеж вирушить від дому вулицями Шевченка, Ковельською та Драгоманова, вздовж яких прошу мешканців сформувати коридор шани. Чин похорону розпочнеться об 11:00 у храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

Про прощання з Олександром Власюком повідомлять згодом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні