Що буде з вашим організмом, якщо пити молоко кожен день

0
Що буде з вашим організмом, якщо пити молоко кожен день
Стакан молока може робити дива з організмом, якщо його пити щодня.

Про це пише Gazeta.ua.

Наукові дослідження не підтвердили численні міфи про шкоду коров'ячого молока. Якщо немає алергії чи непереносимості лактози, то варто додати цей продукт до щоденного раціону.

Чим корисне молоко
Молоко – чудове вегетаріанське джерело білка. Воно насичене вітаміном D та кальцієм. Ці елементи необхідні для росту та міцності кісток. Експерти радять пити молоко тим, у кого ламкі кістки або погані нігті.

Міф, що молоко заважає схуднути. Насправді комбінація білків і вуглеводів, що містяться в напої, роблять його надзвичайно поживним, і це може навіть допомогти втратити кілька зайвих кілограмів.

Молоко багате вуглеводами, які дають організму енергію. Це допомагає нормалізувати апетит та не переїдати, а дотримуватися збалансованого здорового раціону.

Одне з останніх досліджень показало, що люди пили молоко під час похудання і втрачали вагу швидше за тих, хто цього не робив. Тож склянка молока на щодень може допомогти вам тримати своє тіло у чудовій формі.

Молоко знижує ризик розвитку діабету другого типу. Радять замінити на звичайне молоко і підсолоджені напої.

Щодо користі цього напою для серця докази більш суперечливі. Деякі дослідження показують, що регулярне вживання молока зменшує ризики інсульту, гіпертонії та серцево-судинних захворювань. Інші ж експерименти доводять, що через високий вміст жирів ризики інсульту навпаки ростуть.

Якщо ж ви хочете думати швидше і краще, спробуйте пити більше молока. Воно надзвичайно корисне для розуму. А ще знижує ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера у старшому віці. Дослідники переконані, це відбувається через те, що у молоці є чимало вітаміну В12.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні