В Україні 15 копійок можна продати за 30 тисяч гривень. ФОТО

0
В Україні 15 копійок можна продати за 30 тисяч гривень. ФОТО
В Україні монету в 15 копійок продають за десятки тисяч гривень - нумізмати готові заплатити за неї 30 тисяч гривень. Йдеться про копійки, виготовлені 1992-го.

Як говориться в матеріалах аукціону Violity, монета 1.1АА виготовлена з магнітної сталі, має 4 ягоди. Вага 2.58 грам.

«Україна, 15 копійок 1992 року. Магнітна сталь 1.1АА-12 4 ягоди. Монета зі слідами зіткнення марок. Її викарбували однією з перших, у листі досі є проріз. У пізніших монетах щілина кришиться. Монета з особистої колекції. Є і в алюмінії. Ви отримаєте монету, яку ви побачите на скануванні», – йдеться в оголошенні.

Зазначимо, що менш рідкісні екземпляри монет можна продати на аукціонах за кілька доларів. При цьому на спеціалізованих форумах можна проконсультуватися, скільки може коштувати монета. Гроші найчастіше відправляють на карту або за особистої зустрічі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні