У «Дії» з’являться нові види соціальної допомоги: хто може отримати

0
У «Дії» з’являться нові види соціальної допомоги: хто може отримати
На порталі державних послуг «Дія» з’являться чотири нові види соціальної допомоги.

Про це повідомило Міністерство соціальної політики в Telegram.

Як зазначається, розпочинається бета-тестування нового сервісу в «Дія-Звернення», завдяки якому можна буде подати заявку на отримання чотирьох видів соціальної допомоги:

при усиновленні дитини;

на дітей, хворих на тяжкі перинатальні ураження нервової системи, тяжкі вроджені вади розвитку, рідкісні орфанні захворювання, онкологічні, онкогематологічні захворювання, дитячий церебральний параліч, тяжкі психічні розлади, цукровий діабет I типу (інсулінозалежний), гострі або хронічні захворювання нирок IV ступеня, на дитину, яка отримала тяжку травму, потребує трансплантації органа, потребує паліативної допомоги, яким не встановлено інвалідність;

особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю;

на дітей одиноким матерям.

Для повного та якісного бета-тестування сервісу відомство просить зголоситися осіб, яким ще не призначені зазначені види допомоги, але вони можуть подати заявку на її отримання через портал «Дія».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні