На Волинь привезуть тіла трьох загиблих військових. ФОТО

0
На Волинь привезуть тіла трьох загиблих військових. ФОТО
Жорстока війна забрала життя 30-річного Захисника України Юрія Ковальчука із села Перемиль Берестечківської громади Луцького району.

Про це повідомили у Берестечківській громаді.

Герой загинув 23 червня 2023 року поблизу села Іванківське Бахмутського району Донецької області під час виконання бойового завдання.

17 квітня йому виповнилося 30 років.

Зустріч Героя відбудеться у середу, 19 липня 2023 року об 11:00 годині на площі Соборності міста Берестечко, далі процесія попрямує до села Перемиль, де проживав Герой разом з сімʼєю. Після чого траурний кортеж з тілом військовослужбовця відправиться у рідне с.Вербень Демидівської селищної громади де відбудеться чин похорону та поховання Героя. Усіх мешканців громади просять гідно зустріти нашого Героя.



У Камінь-Каширську громаду привезуть тіло загиблого 31-річного Артема Колядюка. Волинян просять гідно зустріти Героя. Герой навіки повернеться додому у вівторок, 18 липня.

Про це повідомили у Камінь-Каширській громаді.

Волинян просять вийти на вулиці населених пунктів та віддати останню шану Захиснику. З квітами, коридором Слави, на колінах, із патріотичною символікою зустріти загиблого солдата на рідній землі.

Нагадаємо, життя 31-річного Героя обірвалося під час виконання бойового завдання у Запорізькій області.

Маршрут руху скорботного кортежу: с.Підцир'я - вул.Ковельська - центр міста - вул.Шевченка - вул.Свято-Миколаївська - вул.Шкільна - вул.Героя України Миколи Цюрика - вул.Шевченка - вул.Йова Кондзилевича.



У Маневицькій громаді Камінь-Каширського району знову тяжка втрата - на війні загинув 30-річний уродженець села Череваха Сергій Косько. Герой загинув 16 липня 2023 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України у Харківській області.

Про це повідомив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

У чорній тузі мама Любов Іванівна, дружина Вікторія Павлівна. Без батька залишилася півторарічна донечка. Добрий, щирий, життєрадісний – таким його назавжди запам’ятають односельчани, друзі, знайомі. Мужній захисник після одруження декілька років проживав у селищі Цумань. На початку березня 2022 року став на захист рідної Вітчизни.

У середу, 19 липня, у пошані востаннє зустрічатимуть Воїна на рідній землі. Поховання відбудеться у четвер у Черевасі. Про деталі зустрічі траурного кортежу повідомлять згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні