Рф стягнула більше 100 тисяч військових на один із напрямків

0
Рф стягнула більше 100 тисяч військових на один із напрямків
На Лимано-Куп'янському напрямку окупанти зосередили потужне угрупування у понад 100 тисяч військових.

Про це в ефірі телемарафону заявив речник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий, пише Рівне Медіа.

"На Лимано-Куп’янському напрямку ворог зосередив дуже потужне угруповання – більше 100 тисяч особового складу, понад 900 танків, більше 555 артилерійських систем, 370 РСЗВ. Для розуміння – на піку чисельності радянських військ в Афганістані було 120 тисяч", - сказав Череватий.

За його словами, ворог сконцентрував там десантні підрозділи, найкращі мотопіхотні підрозділи, як резерв - територіальні війська, ПВК.

"Зосереджують все для того, щоб прорвати нашу оборону. Наші воїни стійко тримають оборону. Не дають ворогу остаточно перехопити ініціативу. Тому наносять йому постійні удари", - зазначив речник.

Він додав, що на цьому напрямку йде постійне знищення ворога і його техніки, тому йому потрібно її оновлювати і ротувати свій особовий склад.

"Плюс на тлі того, що вони анонсували ще на початку весни великий стратегічний наступ, їм понад усе хочеться показати хоч якийсь успіх. Тому вони саме на тому напрямку сконцентрували максимум своїх зусиль, щоб показати, що вони здатні на якісь наступальні дії після провалу Бахмутської операції, де ми перехопили зараз ініціативу", - сказав Череватий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні