На території лікарні за дивних обставин помер 31-річний військовий. ФОТО/ВІДЕО

0
На території лікарні за дивних обставин помер 31-річний військовий. ФОТО/ВІДЕО
У Києві за нез'ясованих обставин, на території однієї з лікарень Солом’янського району помер 31-річний військовий. У медзакладі він проходив лікування останні кілька тижнів.

Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

"16 липня о 23.50 друг померлого, який проходив лікування з ним в одній палаті, виявив останнього на вулиці на території лікарні у збудженому та неадекватному стані. Він повідомив про це працівників муніципальної охорони медзакладу. Співробітники муніципальної охорони разом з медиками доправили потерпілого до палати, пізніше чоловік був переведений в реанімацію. Наступного дня, 17 липня, лікарі констатували смерть військовослужбовця", - йдеться у повідомленні поліції.

В свою чергу у телеграм-каналі III окремої штурмової бригади повідомляється, що військовий загинув саме на території Київської міської клінічної лікарні номер 4, Солом'янського району, де проходив лікування. Лікарів звинувачують у невиконанні своїх обов'язків.

"Чотири години він лежав і вмирав на вулиці і ніхто нічого не зробив щоб йому допомогти! Його побратим, безуспішно закликаючи працівників лікарні виконати свій обов'язок, був змушений викликати карету швидкої допомоги, яка їхала з іншого медзакладу. І тільки тоді Вадима занесли до приміщення тієї самої лікарні номер 4, де ...замість того щоб покласти у відділ реанімації, прив'язали його до ліжка! Через 16 годин було офіційно оголошено що Вадима застала "раптова смерть", - розповідає телеграм-канал бригади.

Військовий був бійцем 95 ОДШБр з позивним Фізрук. Він був розвідником і фахівцем з розвід-БПЛА.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні