Яким буде третій удар по Кримському мосту

0
Яким буде третій удар по Кримському мосту
Експерт Українського інституту майбутнього Іван Ступак вважає, що третій удар по Кримському мосту попри всі заходи безпеки окупантів цілком реальний і може бути раптовим і несподіваним.

Про це пише Главред.

Він звернув увагу, що ремонт Кримського мосту для окупантів та місцевих колаборантів - це величезна можливість збагатитися за рахунок різних корупційних схем.

"Крім сакрального значення міст - це велика каструля, з якої можна їсти дуже багато і дуже довго. Ніхто грошей шкодувати на цю штуку не буде. Зараз є вікно можливостей намалювати все, що завгодно в кошторис", - розповів експерт..

Ступак наголосив на професіоналізмі українських спецслужб, які, до речі, заперечують причетність до вибухів.

"Зверніть увагу, Кримський міст страждає дуже креативно... У жовтні минулого року він постраждав, коли вантажівка, начинена вибухівкою, проїхала Кримським мостом і вибухнула якраз у той момент, коли з ним порівнявся ешелон з паливом... Почали перевіряти всі автомобілі", - зазначив Ступак.

Він пояснив, що українські спецслужби спрацювали на випередження, вирішили більше не тягати машини на міст, вирішили вдарити під мостом із використанням дронів. При тому, що там була велика охорона, надводні кораблі, катери протидиверсійні.

"Росгвардія патрулювала із переносними зенітними комплексами... Зрозуміло, що зараз посилять охорону, кораблі виставлять біля кожної опори. Нехай краще корабель втопиться, а міст не постраждає. Я більше, ніж впевнений, що третій удар може бути раптовим і несподіваним", - підсумував експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні