У кафе офіціанти побили стільцями п'яних росіян. ФОТО

0
У кафе офіціанти побили стільцями п'яних росіян. ФОТО
У чорногорському курортному містечку Рафаїловичі поблизу Будви сталася бійка між персонал одного з кафе і чотирма росіянами, які влаштували дебош.

Про це пише ТСН.

Зазначається, що один із росіян ображав місцевих жителів і офіціантів.

В інциденті фігурують четверо громадян Росії, які в стані алкогольного сп'яніння спочатку виїхали на набережну в Рафаїловичах, де ледь не збили мотоцикліста.

Як розповіли очевидці, перекривши своїм авто набережну, росіяни спочатку знесли туристичне агентство, а потім напали на офіціанта сусіднього ресторану, поранивши йому голову.

Далі росіяни почали бити власника закладу. Інші співробітники намагалися захистити боса і вступили в бійку з "гостями", щоб завадити їм знищити ресторан.

Відео було знято, коли співробітники почали виганяти росіян і бити їх стільцями. На ньому чути слова: "Я русский, бл***". Ролик, як чорногорці лупцюють росіян стільцями, можна переглянути за посиланням.

Зауважимо, що цей інцидент дуже показований, адже Будва – один з найбільш просербських регіонів Чорногорії. А багато сербів, як відомо, симпатизують РФ і підтримують російську агресію в Україні. В Росії серби бачать союзницю, близьку за мовою і вірою, заплющуючи очі на всі звірства і злочини путінського режиму.

Тому те, що росіяни дістали навіть "братніх" чорногорців свідчить про те, як наспраді громадяни РФ поводять себе за кордоном.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні