Російські ДРГ намагалися прорвати кордон на півночі України

0
Російські ДРГ намагалися прорвати кордон на півночі України
Російські диверсійно-розвідувальні групи здійснили спроби проникнення на українську територію на прикордонні Сумської та Чернігівської областей.

Про це повідомив командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За його словами, РФ не полишає спроб знайти слабкі місця в українській обороні безпосередньо на Чернігівському та Сумському напрямках.

За словами командувача, у прикордонні фіксується проникнення диверсійно-розвідувальних груп ворога, але всі спроби були невдалими.

"Ми вживаємо всіх необхідних заходів щодо посилення наших оборонних спроможностей у тісній взаємодії з головами військових адміністрацій щодо збільшення кількості невибухових інженерних загороджень, а також встановлення додаткових камер спостереження", - зазначив він.

Наєв також запевнив, що у разі спроби перетину будь-якої ділянки державного кордону ворог успіху не матиме.

"Якщо ж рівень загрози зростатиме, Генштабом ЗСУ передбачено підсилення наших військ для того, щоб унеможливити намагання ворога вдертися до України", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні