Путін створює власну армію на випадок нового заколоту

4
Путін створює власну армію на випадок нового заколоту
В Офісі президента України вважають, що російський диктатор Володимир Путін створює нову армію для внутрішнього використання, однак і ця зброя може повернутися проти Кремля.

Таку думку висловив Михайло Подоляк, радник голови Офісу президента в телемарафоні, пише Главком.

За думкою Михайла Подоляка, навіть після невдачі військового бунту ватажка приватної військової компанії «Вагнер» Євгена Пригожина буде новий заколот. Водночас Подоляк відзначив, що заколот групи «Вагнер» виявився неуспішним, оскільки Пригожин не хотів забирати владу собі.

Подоляк зазначив, що наразі не сформувалася група політична, яка б могла перехопити владу та стати замість Путіна.

На думку Подоляка, в Росії з'являтимуться невеликі групи, які «будуть щось забирати собі». Саме цим і характеризуватиметься революційний процес у країні-агресорі.

«Путін хоче створити нову армію для внутрішнього використання із Росгвардії. Ця армія отримує як важке озброєння, а й спецназ у підпорядкування. Однак навіть Росгвардія постане проти Путіна, тому що в Росії люблять «сильного царя», – сказав Подоляк та додав: – Путін після невдалого заколоту Пригожина довів, що він не цар, а блазень, боягузлива людина, яка не ухвалює рішення, тікає. Росія його вже не любить. Все, немає сакральності Путіна».

Він заявив, що США все ще думають, що можуть зупинити революційні процеси в РФ, але зробити це неможливо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Порно по категориям
Відповісти
Давалка
Відповісти
provigil canadian pharmacy www.pharmacymaxcare.com
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні