У напрямку українського міста росіяни перекидають велику кількість техніки

0
У напрямку українського міста росіяни перекидають велику кількість техніки
У тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області зафіксовано масштабне переміщення техніки та живої сили російських загарбників.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

"Фіксуємо велике пересування ворожих сил через Маріуполь в напрям Бердянська. Зафіксовано щонайменше дві колони по 30 одиниць протягом неділі з Новоазовського напряму в бік Мангуш/Бердянськ. Вантажівки з БК та причепленими гарматами класу "Рапіра", паливозаправники та автобуси з поки живою силою", - заявив він.

За його словами, це найбільше відкрите переміщення техніки ворога за останні місяці.

Андрющенко додав, що наразі встановлюється, чи це поповнення таборів підготовки замість особового складу, який минулого тижня було перекинуто на Бердянський та Маріупольський напрями, чи пряме поповнення на лінії фронту в Запорізькій області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні