Кого в Україні залишать без субсидій: 5 категорій громадян

0
Кого в Україні залишать без субсидій: 5 категорій громадян
В Україні сім’ї, чиї витрати на квартплату перевищують 15% доходу, мають право на отримання житлових субсидій. Однак деяким громадянам можуть скасувати виплату коштів.

Про це пишуть Патріоти України.

Наприклад, субсидія не призначається тим, хто має прострочену більше 3 місяців заборгованість з оплати комунальних послуг, сума якої перевищує 40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (680 грн).

Як зазначається, субсидія призначається у таких випадках за умови підтвердження сплати заборгованості або укладення договору про її реструктуризацію, або її оскарження в судовому порядку.

Через що ще можуть припинити виплату коштів?

Загальна площа квартири перевищує 130 кв. м та 230 кв. м у будинках;

член сім’ї протягом 12 місяців перед призначенням субсидії здійснив операцію на суму понад 50 тис. грн;

особа має на депозитному банківському рахунку (рахунках) кошти в сумі, що перевищують 100 тис. грн, або облігації внутрішньої державної позики на загальну суму понад 100 тис. грн;

наявний транспортний засіб, з року випуску якого минуло менше ніж 5 років та/або більше ніж один транспортний засіб, з року випуску якого минуло менше ніж 15 років (крім мопеда і причепа);

у складі сім’ї є повнолітні що непрацюють (і які не мають статусу безробітного) або чий середньомісячний дохід менший за мінімалку, чи особи, які не сплачують ЄСВ протягом трьох місяців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні