У Волинській області військові увірвалися у будинок, щоб пограбувати підприємця

0
У Волинській області військові увірвалися у будинок, щоб пограбувати підприємця
У селі Бахів, що під Ковелем, двоє військовослужбовців хотіли викрасти гроші з будинку місцевого підприємця.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Це сталося 23 липня близько четвертої години ранку, коли в помешкання підприємця Анатолія Возняка увірвалися озброєні чоловіки. Згодом журналісти з'ясували, що грабіжниками виявились військові.

«Зловмисниками виявились двоє військовослужбовців, не місцевих, а з іншої області, це підтвердили у військовій прокуратурі. Постраждалий також це підтвердив, але більше говорити не захотів, бо переймається, що це може нашкодити армії», – зазначають в сюжеті.

Проникли чоловіки через вікно, але їм завадили правоохоронці. За їх версією, місцевий мешканець дав інформацію військовим про те, що в будинку підприємця можуть бути гроші, ймовірно, ковельчанин і є замовником злочину.

Речниця Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону Юлія Шевченко розповіла, що за фактом злочину оголосили підозру трьом людям, яким загрожує позбавлення волі.

«Інцидент стався 23 липня, 2023 року, у Ковельському районі, на Волині. Трьом особам повідомили про підозру за фактом замаху на розбій, це ч.4 ст. 187 ККУ. На цей час вирішується питання про обрання міри їм запобіжного заходу. Досудове розслідування триває, встановлюються усі обставини. Санкція інкримінованої статі передбачає від 8 до 15 років ув'язнення з конфіскацією майна», – кажуть у прокуратурі.

Пан Возняк ситуацію коментує неохоче, адже переймається за репутацію військових. Він лише зазначив, що під час розмови зі зловмисниками, ті йому розповіли, що прийшли за вказівкою місцевого жителя. Гроші викрасти їм не вдалось, бо їх у будинку не було. Крім того, правоохоронці вчасно дісталися до місця події та зашкодили діям чоловіків.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні